+421 48 414 19 71
info@lekarenzdravie.sk
Kontaktujte nás

O NÁS

Novostavby v blízkosti ŠamorínuVážený návštevník, vitajte na našej webstránke. Lekáreň Zdravie bola založená v roku 1993 a prevádzkuje ju spoločnosť Zdravie s.r.o. Nachádzame sa na Partizánskej ceste v Banskej Bystrici, vzdialení len 7 minút peši od železničnej, či autobusovej stanice.

Lekáreň má veľmi dobrú dostupnosť s možnosťou parkovania v cene 1 EUR na celý deň. V blízkosti navyše môžete nájsť všetky dôležité obchody a služby.
 
Svojim klientom ponúkame široký výber lekárenského sortimentu pre Vaše zdravie a zdravie Vašich blízkych. V priestoroch našej lekárne prevádzkujú svoje služby aj dve všeobecné lekárky. Medzi hlavné črty našich služieb považujeme ústretovosť, ochotu a dobre mienené rady klientovi. Neustále tiež pre Vás pripravujeme akcie v sortimente podľa sezóny a aktuálnych trendov.

Sme členom programu SIEŤ ZDRAVIA, ktorý umožňuje svojim klientom vyhľadávať nedostatkový / nedostupný liek v ich okolí a zarezervovať ho u nás, alebo vďaka nám nedostupný tovar viete vyhľadať a zarezervovať v najbližšej členskej lekárni, kde liek majú skladom. V našej lekárni si tiež môžete zarezervovať lieky na predpis s osobným vyzdvihnutím.

Otváracie hodiny našej lekárne sú v pondelok až piatok v časoch od 7,00 - 17,00 hod. bez obednej prestávky. Benefit pre našich klientom sú zákaznícke karty so zľavami až 4% nielen pri predaji, ale aj z doplatkov za lieky.

      Lekáreň zdravie

Opýtajte sa nás

Povinné položky